پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 215750
فخرالاسلام: دريافت حقوق‌هاي نجومي دستبرد به بيت‌المال است
تاریخ انتشار : 1395/05/11 09:55:27
نمایش : 1207
نائب رئيس بسيج رسانه استان مرکزي تاکيد کرد: اخذ حقوق غيرمتعارف و برداشتن پاداش‌ها و مزاياي نجومي از بيت‌المال عين دزدي، سرقت و دستبرد به بيت‌المال است که بايد با بدترين وجه ممکن با آنها برخورد شود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، نخستين نشست شوراي مشورتي و هم‌فکري اين خبرگزاري با دعوت از 40 مدير و مسئول و کارشناس استاني و نيز دعوت از 10 مهمان ويژه استاني و کشوري در اسفند ماه 94 برگزار شده که نتيجه آن در سه ماهه نخست سال 95 منجر به بالا بردن کيفيت اخبار و افزايش قابل توجه توليدات خبري اين خبرگزاري در استان مرکزي بود.

براساس برنامه‌ريزي انجام شده٬ دومين نشست هم‌انديشي تحريريه خبرگزاري تسنيم استان مرکزي و مديران دستگاه‌هاي اجرايي استان برگزار شد که در آن مهمانان صاحب انديشه دعوت شده به نشست مشورتي خبرگزاري تسنيم پيشنهادات٬ انتقادات و نظرات خود را به‌ صورت مکتوب و مدون به دبيرخانه اين شورا به منظور بررسي، ارائه دادند تا جمع‌بندي نهايي از جلسات شورايي حاصل شود.

دومين نشست مشورتي تحريريه تسنيم با حضور فرمانده انتظامي استان مرکزي و مديران کل تبليغات اسلامي استان مرکزي، آموزش و پرورش، دفتر فني استانداري مرکزي، مديرعامل شرکت گاز استان مرکزي، رئيس حوزه هنري، مديرعامل شرکت توزيع برق، رئيس اداره فرهنگي زندان‌هاي استان مرکزي، معاونان و مديران روابط عمومي سازمان‌هاي اجرايي استان شامل منابع طبيعي، بسيج رسانه، مرکز بهداشت، سپاه روح‌الله استان مرکزي، سپاه ناحيه اراک، اداره‌کل ارشاد، ميراث فرهنگي، سازمان حفاظت محيط زيست، معاونت اجتماعي نيروي انتظامي استان مرکزي و مديران برخي رسانه‌هاي استان مرکزي برگزار شد.

همچنين اعضاي هيئت مديره و نيز روساي شبکه‌هاي تخصصي خانه سازمانهاي مردم نهاد استان مرکزي و جمعي از مراکز فرهنگي حوزه انقلاب اسلامي استان به‌عنوان مهمانان ويژه در اين مراسم حضور داشتند.

مشروح سخنان نائب رئيس بسيج رسانه استان مرکزي در دومين نشست هم‌انديشي تحريريه خبرگزاري تسنيم استان مرکزي و مديران دستگاه‌هاي اجرايي استان در زير مي‌آيد:

نائب رئيس بسيج رسانه، روزنامه نگار و کارشناس مسائل سياسي استان مرکزي با اشاره به وظايف مسئولان اظهار داشت: طبق دستورات اسلام بايد درآمد و معيشت مسئول هم‌سطح با قشر متوسط باشد تا درد و گرفتاري مردم را لمس کند، مسئولان بايد از تشريفات دوري کرده و همواره در کنار مردم و در سطح آنها باشند.

وي افزود: مسئوليت در اسلام از جايگاهي والا برخوردار است و انساني که مسئول مي‌شود و با قبول مسئوليت نيت خدمت به بندگان خدا را دارد از انسان‌هاي برتر محسوب مي‌شود تا جايي که کار او برترين عبادت نزد خداوند به حساب مي‌آيد.

روزنامه‌نگار و کارشناس مسائل سياسي استان مرکزي تصريح کرد: اما در اسلام براي اين کار عظيم شروطي نيز نهاده شده که يکي از آنها خدمت به مردم براي رضاي خداوند و اصلاح جامعه مسلمين و رفع گرفتاري آنها و کمک به انجام امور مردم است.

فخرالاسلام بيان داشت: بنابراين اگر فردي مسئوليتي را بپذيرد و نتواند آن مسئوليت را به خوبي انجام دهد به جامعه مسلمين خيانت کرده و از طرف ديگر نيز اگر بتواند مسئوليتي را بپذيرد ولي از پذيرفتن آن شانه خالي کند باز در برابر خدا ملزم به پاسخگويي است.

وي ادامه داد: بالاترين تشويق و پاداش براي مسئول از سوي خداوند است و نمي‌تواند به‌خاطر قبول مسئوليت بر مردم منت نهاده و يا از آنها طلب پاداش و سپاس داشته باشد چراکه خداوند بالاترين پاداش را براي مسئول خدمتگزار مخلص در نظر گرفته و اين با اخذ حقوق و مزايا منافاتي ندارد.

فخرالاسلام عنوان کرد: ولي اخذ حقوق غيرمتعارف و برداشتن پاداش‌ها و مزاياي نجومي از بيت‌المال عين دزدي و سرقت و دستبرد به بيت‌المال است که بايد با بدترين وجه ممکن با آنها برخورد شود.

تشکيل جبهه فرهنگي يک امر مهم و اساسي است

نائب رئيس بسيج رسانه استان مرکزي با اشاره به ضرورت اطلاع‌رساني در دنياي امروز گفت: در جهان امروز، انسان به سبب تمرکز جمعيت در شهرهاي بزرگ، پيچيدگي زندگي اجتماعي و اقتصادي، وابستگي‌ها و همبستگي‌هاي ملي و بين‌المللي، تحولات سريع نظام‌هاي سياسي و اجتماعي و شرايط اقتصادي و دگرگوني مباني فرهنگي، بيش از پيش نيازمند اطلاع يافتن از وقايع و حوادث پيرامون خود است.

وي افزود: به سبب همين نياز اساسي است که به جرات مي‌توان گفت در عصرحاضر هيچ فردي نيست که با رسانه‌هاي جمعي بي‌ارتباط باشد و رسانه‌هاي همگاني با انتقال اطلاعات جديد به مخاطبان و مبادله افکار در رفع نياز به آگاهي و توسعه و تمدن بشري، نقش محوري و انکارناپذير دارند.

فخرالاسلام برضرورت تشکيل جبهه فرهنگي رسانه‌اي تاکيد کرد و ادامه داد: تشکيل جبهه فرهنگي در برابر هجمه دشمنان و مقابله با جنگ نرم يک امر مهم و اساسي است که براي دستيابي به آن نياز به افزايش سطح اطلاعات سياسي و فرهنگي افراد فعال در حوزه رسانه است.

روزنامه‌نگار و کارشناس مسائل سياسي استان مرکزي با اشاره به خطوط قرمز انقلاب اسلامي در عرصه رسانه گفت: نظام جمهوري اسلامي بر پايه ارزش هاي والاي انقلاب تشکيل شده و خط قرمز رسانه‌ها براساس همين ارزش‌ها که با نثار خون شهداي بسياري به دست آمده، تعريف شده است.

وي افزود: دغدغه مقام معظم رهبري، رعايت خط قرمزها و پرهيز از مسائل حاشيه‌اي و گسترش روحيه اميد و نشاط در جامعه است که رسانه‌ها نقش به‌سزايي در اين زمينه دارند.

فخرالاسلام تصريح کرد: بازخواني و ترسيم اين خطوط از طرف رسانه‌هاي متعد و انقلابي مي تواند جامعه اطلاع‌رساني را از هر نوع لغزش احتمالي و خطر فکري دور سازد.

وي خاطرنشان کرد: آموزش هاي تخصصي در استان مرکزي وجود دارد و رسانه‌هاي انقلابي مي‌تواند با ميدان‌داري در زمينه آموزش‌هاي فرهنگ محور و تربيت نيروهاي انقلابي متعهد در حوزه رسانه، جامعه اطلاع‌رساني و رسانه‌اي را از آسيب‌هايي که تهديدشان مي‌کند، آگاه سازد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html